Model Developer / Modellutvecklare

NOTE: Due to safety concerns, this role requires Swedish citizenship, proficiency in the Swedish language, and on-site work at the specified location. The following text will be in Swedish to provide further details about the role.

Här finns en unik möjlighet för dig som vill bli en del av ett litet men mycket ambitiöst team med exceptionella färdigheter och en go-get-it attityd. Avioniq Awareness Sweden AB är ett expansivt mjukvaruföretag som designar och utvecklar AI-drivna beslutsstödsystem för den militära flygarenan.

Dina arbetsuppgifter

Avioniq Awareness Sweden AB är ett startupföretag – inne på sitt sjunde verksamhetsår och befinner sig just nu i en fas av snabb utveckling. Som Modellutvecklare bistår du i utformningen och utvecklingen av Avioniqs nästa generations AI-drivna beslutsstöd (Rattlesnaq 2.0, AqModel, AI). Du arbetar i ett litet men sammansvetsat team som tillsammans är med och bidrar till den militära flygarenan.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete som utvecklare med kompetenser som Java/C++, algoritmer/numeriska metoder, robot- och flygplansmodeller, linjär algebra, differentialekvationer, lösare/optimering/estimering samt AI/ML. Då Avioniq är ett privat svenskt företag med ledande internationella industriaktörer inom försvarsindustrin som kunder, arbetar de i en känslig säkerhetsmiljö. Sökande måste därför klara en bakgrundskontroll och svenskt medborgarskap är ett krav. Du kommunicerar obehindrat på så väl svenska som engelska i tal och skrift. Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en öppensinnad, välorganiserad och lösningsorienterad lagspelare som gillar att lösa komplexa problem tillsammans med dina kollegor. Du har, precis som vi ett djupt intresse för vårt ämnesområde - kanske arbetar du till och med på ditt eget open source-projekt på fritiden? Du trivs i en lärande miljö där du får utveckla både dig själv och dina kollegor.

  • Placeringsort: Stockholm, Kista, Sverige
  • Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid, deltid
  • Lön: Individuell lönesättning

Om oss

Avioniq är ett mjukvaruföretag som designar och utvecklar AI-drivna beslutsstödsystem för den militära flygarenan. Vårt mål är att öka förmågan i militära flygsystem. Vi driver innovation som maximerar förutsättningarna för flygpassets framgång, revolutionerar pilotsäkerheten, minskar driftskostnaderna och ger upphov till hållbarhet utan kompromisser. Avioniq grundades för att möta utmaningarna inom den moderna militära luftfarten och för att hjälpa våra samarbetspartners i deras uppdrag att skydda det fria luftrummet. Vi gör detta genom att utnyttja kompetensen hos erfarna stridspiloter och ledande mjukvaruingenjörer och utnyttja de synergier som uppstår där dessa två områden korsar varandra. Vi är obegränsade av konventioner, dedikerade till perfektion och strävar alltid efter innovation.

Kontakta Oss

Är du den vi söker? Skicka CV och en presentation om dig själv till vår mail nedan.

Socials

LinkedIn

Twitter

Legal

Privacy Policy

Terms of Service

Avioniq AB

© 2024